Etusivu > pyöräretket > Pyöräretki 2008

Pyöräretki 2008

pyöräretki 2007

Alla Kari Hartikaisen laatima tämän vuotisen (seitsemäs retki) pyöräretken esite. Matkalle on vielä muutamia avoimia paikkoja. Yhteystiedot löytyvät lopusta.

HELSINKI – TALLINNA SEURA ry / SÖPRUS KLUBI 23 – 25.05.2008
JALGARATASREISI HAAPSALU -> TALLINN , 141 KM

Tervetuloa perinteiselle kevätretkellemme pyöräilemään Haapsalusta rantateitä pitkin Tallinnaan. Kokoonnumme Helsingissä Makasiiniterminaalin eteen perjantaiaamuna 23.5.2008 viimeistään 7:30, jolloin jaamme menomatkan liput ja annamme viimeiset matkaohjeet.Tallinnalaiset ystävämme odottavat Tallinnan linja-autoasemalla klo 10:40 bussilippujen ja Ehitusved OU:n kuorma-auton kanssa. Lastaamme pyörät lavalle ja nousemme itse Haapsaluun menevään Express bussiin, joka on Haapsalun linja-autoasemalla n. 13:30. Olemme varanneet maittavan lounaan Haapsalussa ja arvioimme pyöräilyn alkavan n klo 15:00.

Pe 23.5 Pyöräilemme ensimmäisenä päivänä 42 km ja yövymme Novan kunnan rannakylässä Gabriela Motellissa ks. www.gabriela.ee . Matkalla näemme lähtiessä alla olevat nähtävyydet ja Linnamäen kunnan keskustan.

Haapsalun piispanlinna 1200-luvulta Haapsalun piispanlinna 1200 – luvulta

Uuemoisan kartano Uuemoisan kartano Haapsalun tien varrella

Matkan varrella käymme rannikolla olevassa Roostan ( www.roosta.ee ) lomakylässä iltapäiväkahvilla. Gabriela motellissa on varattu sauna n klo 19:00 ja omakustanteinen illallinen, 90 EEK

La 24.5 Toisena aamuna lähdemme liikkeelle ennen 9:00 ja ajamme Harju-Ristin kunnan kautta Padiseen lounastamaan.
Harju-Ristin kirkko 1500-luvulta Harju-Ristin kirkko 1500 -luvulta

Padisen luostari 1300-luvulta Padisen luostarin kalastusoikeus Padisen luostari 1300 -luvulta

Lounaan jälkeen menemme Madisen kautta ja ohitamme Paldinskin kaupungin mantereen puolelta ja nousemme merenrantaan Kloogarannan kuntaan, jossa juomme iltapäiväkahvit. Yöpymispaikkaamme Spa Hotel Laulasmaahan ( www.laulasmaa.ee ) on enää alle 10 km ja koko päivämatka on hauskat 63 km. Hemmottelemme itseämme kylpylässä ja syömme yhteisen illallisen n. klo 20:00, jonka jälkeen on mahdollisuus vaikka uimarannalta koettaa meriveden lämpötilaa.

Su 25.5 Kolmannen päivän aamuna lähdemme tukevan aamiaisen jälkeen liikkeelle klo 10:00 ja pyöräilemme useissa kohdin aivan rantaa pitkin ja alla oleva kuva antaa käsityksen huikeista näkymistä.

pakri-pank-1024x686.jpg Pakri pank

Tallinnaan tullessamme on mahdollisuus tutustua matkalla olevaan kasvipuutarhaan ja syödä hyvä lounas ennen paluumatkaa Tallinnan satamasta. Matkaa kertyy Laulasmaasta 36 km ja koko pyöräretkelle 141 km, joka alittaa aiempien vuosien kuntoa koetelleet taipaleet.

Tallinnan kasvitieteellinen puutarha Botanic garden

RETKEN HINTA ON 150 € ja maksetaan 50 varausmaksuna maaliskuun 15 pvään mennessä ja loppumaksu 100 € huhtikuun 15 pvään mennessä. Tallinnasta matkalle osallistuvat maksavat lähtiessä 90 € tai vastaavan summan EEK:ssa käteisenä.

Hintaan sisältyvät laivamatkat pika-aluksessa, pyöräkuljetus Eestissä, Express bussi, majoitukset ja aamiaiset ja mahdollisesti lippu kasvitieteelliseen puutarhaan. Itselle jäävät lounaat, iltapäiväkahvit, illalliset ja hoidot Spa Hotel Laulasmaassa.

Emme vielä mainitse laivayhtiötä tai lounaspaikkoja, koska niitä ei ole vielä kilpailutettu, mutta takaamme saman laadun kuin aiemmilla retkillämme. Spa Laulasmaatakin vielä tingitään.

Muistamme, ettei tämä ole matkatoimistomatka vaan yhdessä sovittu retki ja kaikki vakuuttavat itsensä sekä varaavat oman pyöränsä varaosat mukaan. Työkalujen kuljettajat sovimme myöhemmin. Ilmoitamme myös jos saamme järjestymään toisen laukun kuljetuksen odottamaan Hotelli Laulasmaahan, niin kaikkea ei tarvitse kuljettaa kahtena ensimmäisenä päivänä mukana.

Hyödyllisiä osoitteita ovat: www.viroweb.com , www.haapsalu.ee, www.tallinn.ee

Lisätietoja retkestä antavat Kari Hartikainen (kar-har@welho.com) ja Juha Muurinen (juha_muurinen@hotmail.com)

SEURAN PANKKITILI ON: Sampo 800016-1061873, lisätiedot osaan oma nimi ja FILLARI-08

kari 25.1.2008

Mainokset
Kategoriat:pyöräretket
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: